شرایط خرید ربع سکه
شرایط خرید ربع سکه
این گواهی سپرده هم مثل عرضه قبلی معاملات ثانویه نداره و بعد از خریدش حتما باید برای تحویلش از خزانه اقدام کنید.
سفارشمون را با چه قیمتی ثبت کنیم؟
اولین موردی که در اطلاعیه به آن اشاره شده، دامنه نوسان هست که 100± درصد میانگین موزون قیمت معاملات در جلسه معاملاتی قبل میباشد. شما با توجه به درنظر گرفتن همه شرایط و نظر خودتون میتونید توی این بازه نسبت به ثبت سفارش اقدام کنید.
روش تخصیص سکه ها به چه صورت هست؟
بانک مرکزی بعد از اتمام دوره ثبت سفارش، حداکثر تا ساعت 15:00روز عرضه، اوراق قابلعرضه رو ارائه می نماید. حالا اگه حجم سفارشهایی که با قیمت سقف دامنه ثبتشده باشند از کل اوراق بیشتر باشد، اصطلاحا به روش تسهیم تخصیص پیدا میکنند. اگه حجم تقاضا توی پایینترین قیمت معامله هم بیشتر از حجم کل اوراق باشد، باز هم از روش تسهیم استفاده میشود.
حالا تسهیم یعنی چی؟
تو این روش در هر مرحله از تخصیص گواهی سپرده، تعداد 100ورقه (معادل یک سکه ربع بهار آزادی) به هر کد متقاضی خرید تخصیص داده میشود و این روند ادامه پیدا میکند تا کل اوراق تخصیص یابند.
اما نکته مهم دیگه این هست که اگه همه تقاضاها روی سقف و کف قیمت نباشند، در آن زمان تخصیص این اوراق بر اساس اولویت قیمت و پرداخت به قیمت ثبتشده هر سفارش انجام میشود.
نحوه تحویل:
هر کد معاملاتی میتونه حداقل 100گواهی سپرده (یک قطعه ربع سکه) و حداکثر 500گواهی (5قطعه ربع سکه) خریداری نماید.
فقط اشخاص حقیقی مجاز به انجام معامله در این نماد هستند.
هزینه انبارداری روزانه 1090ریال به ازای هر قطعه سکه در هر روز تعیین شده و خریدار باید هنگام تحویل، با انباردار تسویه نماید.
تحویل ربع سکه حداقل 5روز کاری بعد از معامله امکانپذیره و نمیشه زودتر اقدام کرد. ضمن اینکه ربع سکههای تحویل دادهشده بدون وکیوم میباشد.. همچنین فاصله بین درخواست نوبتدهی تا نوبت تخصیصیافته شامل هزینه انبارداری نمیشود.
جهت ثبت نام در کارگزاری پیشرو و اخذ کد معاملاتی الگوریتمی از اینجا اقدام کنید
کارگزاری پیشرو تنها ارایه دهنده پنل معاملاتی الگوریتمی به افراد حقیقی در بورس ایران